Svårigheter

Eftersom skorna skulle vara en present och farsan är starkt emot internetköp, så är skorna oåtkomliga för mig... Tycker det är rätt så orättvist att jag inte får välja det jag vill ha om någon erbjuder sig att bjuda. Istället föredrar han en fulare version av kängorna fast dubbelt så dyra(!) bara för onlineaffären var svensk. Det känns bara så onödigt.. Jag ville verkligen ha just DE skorna, när jag bestämt mig har jag jättesvårt för att släppa det och hitta på något annat. Det sitter fast i huvudet. Just den här var liksom mer sött formad som är vanligt bland just asiatiska skor. Västerländska skor är väldigt formade efter foten, inga onödigheter liksom. Har någon annan handlat skor online och lyckats? Behöver stöd :(

Alice in Wonderland

Jag stötte nyss på något medan jag satt och chillade på youtube som man brukar göra i skolan... och fick reda på att det kommer en ny version av Alice i underlandet! Jag tyckte mycket om den tecknade filmen när jag var liten för den är så psykad så såg jag också att Johnny Depp är med! Då måste man ju se den. Verkar vara en fortsättning på orginalberättelsen, Alice är 19 år och grejer, hoppas allting inte bara är ett stort fail haha. Enda nackdelen jag kan hitta är att den kommer visas i 3D, vilket betyder att den är extra dyr att se på bio och man glömmer ändå bort den effekten efter ett tag. Skulle lika gärna kunna se den normalt liksom, men jag vet inte det kanske skulle vara kul ändå. Filmen kommer ha premiär 12 Mars nästa år. Trailer finns här!


Äntligen!

Ja! Jag har ÄNTLIGEN insett vilka slags skor jag vill ha. Vita kängor! Jag följer en tjej på bilddagboken som har en jättesnygg klädstil så insåg jag, gud vilka fina skor hon har! Jag vill också ha! Eftersom det börjar bli väldigt kallt ute nu så känner jag att jag måste skaffa varma kläder. Har redan siktat in mig på en jacka och nu även skor. Och skorna kommer jag få gratis för jag skulle få det i present var det bestämt (i Finland ger man tydligen presenter när folk har namnsdag). Därför ska jag be dem köpa vita kängor till mig! Och det kommer inte bli så lätt. Jag har insett att de är rätt så ovanliga, så efter intensivt letande hittade jag ett rätt så fint par på min älskade asiatiska onlineaffär. Hoppas verkligen att de går med på att skaffa dem åt mig, det skulle vara underbart!! Håll tummarna!
Vita kängor
En glad Pid.

Spaghetti

Och då snackar jag om mina ben, inte maträtten. Balett har blivit så mycket tyngre för mig än när jag var liten. Jag kommer utvecklas mycket från och med nu, hoppas på att bli både starkare och vigare. Jag känner att jag har litet kvar i huvudet från förr men kroppen är liksom aldeles för otränad för att orka med än så länge. Kombinationerna är så gott som glömda och de får jag ta och träna på, men det känns bra. Jag gjorde ett bra val.

Ni vet inte vad dans är fören ni har dansat balett, det är definitivt en av de allra svåraste danserna som finns. Det är inte fören nu efter jag kämpat själv som jag inser hur jäävla bra de är! Det är bara att sikta mot toppen. Det tar ett tag, men inget är omöjligt <3


Måndagsrast

Sitter och väntar på en föreläsning som ska börja om 10 minuter. Jag har jobbat rätt så bra än så länge, det som oroar mig mest idag är om jag inte hänger med på dansen, första gången på 5 år liksom. Lite otaggad på håltimmen sen också, kommer typ sitta på en massa lektioner före och bara glo. Orkar inte leta upp en ledig dator och göra skoljobb mellan där. Skolan börjar ge rätt så mycket uppgifter nu, hoppas det är enklare än det verkar vara :)

Tröttis

Sitter med ansiktsmask efter en skön helg, och chillkväll med egengjort chailatte och zombe panic.. Men jag är på något sätt mentalt trött för de två kommande dagarna... Såhär ser mitt schema ut inför måndag och tisdag.

Måndag: Vakna vid 6, skola 8:30-17:20, köpa något ätbart på stan för att sedan åka och dansa vid kl 18:30-20:00

Tisdag: Vakna vid 6, skola 8:00-17:00, åka hem och vila för att sedan dansa vid 20:00-21:30

Resten av veckan är rätt så lugn.. och dansen ser jag ju fram till hela veckorna, men när dagarna är så långa blir man liksom trött på sätt och vis. Jag vill träna dans på skolan, men det har jag inte tillgång till en ipod än. Att dansa utan musik är liksom lite svårt. Aja, jag kommer lösa det sen. Ha en go' söndagkväll!


Fint...

Min dator dog helt slumpmässigt igår kväll. Den stannade totalt. Har försökt omformatera men det hjälper inte alls. Det kanske är slutet för den datorn. Klarade sig i 4 år i alla fall... Största problemet är hur ska man få tag på alla bilder som jag har där.?

さびしい の かようび!

Idag är det tisdag igen och dags för en random bild tagen i photo booth. Eftersom jag alltid får sitta här själv i en timme får jag tid för lugn och ro, något jag nog aldrig får annars. Hemma kommer det alltid in folk i "mitt" rum och ska hålla på. De ska också lasta av en massa skräp där. Trevligt läge liksom... Jag längtar tills jag får ett eget, fullständigt rum igen, med egna garderober och en skön säng och grejer.
På tal om det, det är någon som har mixtrat med min säng också. Jag kan inte alls sova lika bra som jag brukade!! jag tror att både täcket och kuddarna har blivit utbytta, för täcket är jättetunt och litet medan kuddarna är papperstunna och ger inget stöd för huvudet alls! Sjukt jobbigt! Jag har svårt att somna och jag vaknar oändligt många gånger varje natt. Det är liksom inte sådär varmt och mysigt som det brukar vara. Jag kan tillochmed gå upp på morgonen utan större klagomål för det är ändå inte skönt att ligga i sängen. En av grejerna jag såg mest fram till varje dag har försvunnit nu, och det gör mig ytterst ledsen...
Men värst av allt... jag saknar Micke!


Saknar dig <3

Talfel

På första lektionen har vi svenska och vi skulle tydligen ha prov! Det var inte så farligt som det verkar, man fick ha hela häftet framför sig och det var 5 frågor. Men ändå.. prov. Nu har jag mediekommunikation och ska komma på ett ämne att hålla tal om, ingen höjdare. Alla andra har redan ämnen så jag känner värsta pressen. Så istället chillar jag på internet haha. Bara att hojta med förslag på ämnen.
Efter det här blir det naturkunskap och japanska sen ska jag på stan!

New Moon Trailer

Vaknade och fick reda på att en viss person har namnsdag idag, vad lägligt..
För nu är trailern ute, och jag älskar den! De verkar ha ändrat lite jämfört med boken och det verkar nästan bli bättre än jag trodde! Lite action! Jag fick tag på en HD version och här är länken. NJUT!

http://www.apple.com/trailers/summit/newmoon/hd/

Men det är inte det enda som är ute idag. Till min förvåning släppte de även den första låten som använts i filmen. Hela låten! Jag tycker den passar jättebra, den är lite i Twilight stil. Gud så underbart när alla låtar är ute!


MTV Shows



Ha det härligt <3

MTV Video Music Awards 2009

Ikväll kl 02:00 kommer MTV VMA sändas på MTV, och ni kan inte gissa vad som kommer visas där! En NY, LÅNG trailer till New moon! Kan knappt vänta! Till alla er (inkluderat mig) så kommer man kunna se trailern på internet. Jag har hört att den redan läckt ut olagligt men så ska man inte göra, nu ska vi vara duktiga och vänta på den riktiga! Dags att göra sig klar för en god natts sömn, så ska jag se trailer till frukosten <3


Livgardets dag

Igår besökte jag Livgardet med Micke, hans familj och Eva. Det var jättekul! Fick se så mycket intressant. Kennys pluton demostrerade hur man agerar i verkligheten i en konstruerad lägenhet. De skjöt lösa skott och kastade övningsgranater och grejer. Allt gick så snabbt så jag hade lite svårt att hänga med, seg som man är...
Vi åkte även pansarvagn, där man fick ha på sig skydd och grejer. Den svängde otroligt tvärt så jag råka slå i någon kant och få ett blåmärke på benet, men det gör ingenting! Jättekul var det! ;P
Efter att ha fått känna på gamla vapen, se sjukt lydiga hundar, motorcykelstunts och en massa annat härligt avslutades det med att stå inne i munkvagnen "backstage" och gratis käka lite misslyckade munkar. Då blev jag glad :) Eva tog bilder så jag laddar upp senare om jag får tag på något.
Ha det bra!

11/9

Jag kom just på att det var 8 år sedan World Trade Center föll ihop, och att det är så länge sedan förvånar mig. Kändes inte som att det var så länge sedan. Kom ihåg när jag kommit hem från skolan så ser jag sådant på tv. Det är fan hemskt.

Om man bortser från det så har det varit en skön dag, sitter hemma hos Micke nu. Vi ska upp hyfsat tidigt imorgon och besöka hans broder Kenny hos Livgardet. (Det är väl så det kallas? Skäms om det är fel.) Ska bli intressant att se.

The Sims 3 dags

Jag har blivit intresserad av Sims igen och bestämde mig för att ladda ned lite fangjorda saker, och kolla vad jag stötte på! Någon hade fixat en gubbe som liknar Bella Swan i Twilight :D Klart man hänger på. Har gjort fler därifrån men de ser inte lika bra ut tyvärr. Men det är kul att spela!



Ajje

Jag har haft världens huvudvärk i två dagar nu. Den är oregelbunden och läskig. Därför stannade jag hemma idag, ska försöka vila bort den. Så nu ska jag spela lite med Micke :)


Rastlös

Jag har tappat 100% av min motivation till allt, och det är verkligen inte bra nu när tredje gymnasieåret bara börjat! Måste rycka upp mig!! Jag vill göra NÅGOT men samtidigt INGENTING! Allt går så långsamt och så snabbt på samma gång. När fan ska jag få tandställningen så jag kan bli av med den. Gubben vägrar skicka datum trots att jag fyllde i pappret för över en vecka sedan! "Redo att ta emot drekt" my ass!
Flera av kurserna i skolan förväntar sig tal inför klassen! Jag? HAHA! Skulle inte tro det, efter allt jag varit genom. Dansen som kommer göra de långa dagarna ännu längre förväntar sig att jag ska sätta igång och jag är stentrött, och så icke entusiastisk som möjligt.
Att allt dethär ska ske precis i början av hösten är ingen höjdare. Då allt det slemmiga och mörka fortfarande är framför oss. Förstår inte hur folk kan resa till Turkiet hit och Cypern dit... Jag kommer inte få åka på en sån resa i flera år. Kan inte göra dedär chillade, spontana resorna för ekonomin ligger på 0 och föräldrarna är snålare än någonsin, vet inte om det hänger på att jag är 18 eller ej. Tycker ändå det är dålig stil när jag fortfarande pluggar.

Vad ska jag göra...?

Lördag

Har sovit ut inatt efter en lång skolvecka, har verkligen behövt det.
Igår filmade vi våran filmuppgift "Otrogen" på stan och hemma hos Micke. Det blir nog jättebra ska ni se. Oskar som lämnade crewet för Frankrike ska få redigera sen, vilket ger oss andra en massa fritid (vilket vi ändå annars har på de lektionerna) men vi kanske får gå hem och grejer. Skönt.

Nu sitter jag hemma hos Micke och tar det lugnt medans han är i gymmet och tränar. Har aldrig sett någon som har en sån eld för att träna förut. Han kommer aldrig ge upp. :) Jag ska också börja röra på mig, och då menar jag bara att dansa men, det kommer bli skönt. Nästa vecka är det dags att prova på. Får se vad jag väljer.
Nu ska jag jobba lite på straffuppgiften vi fick på japanskan. See ya!

You found me

Låten jag är besatt i för tillfället är denna. Det finns i bättre kvalitet på youtube men de kunde man inte lägga in på bloggen. Denhär låten är så vacker ♥



Länk för bästa ljud    http://www.youtube.com/watch?v=xMlou7Q0GRE
Musikvideo              http://www.youtube.com/watch?v=obhdTlImFBo

Tandtrollet Ida

Jag får lite damp nu då. Nu har både Ullis och Kajsa blivit av med sina tandställningar och jag har inte ens fått min än. Det var inte såhär det skulle bli! Ville inte vara själv.. och sist. Nu blir jag ledsen...

Hade bara en lektion idag (Religion) och slutade vid 12 tiden. Den enda riktigt sköna dagen. Alla andra är dryga på något sätt. Gillas inte. Men jag har insett att sluta tidigt kan vara en nackdel också. För mycket fritid! Alla drar hem och jag vill inte strosa runt själv på stan när jag inte har råd att köpa saker. Ska bli skönt sen när man tjänar pengar och grejer.

Tjo

Har tråkigt så jag laddar upp en bild ingen sett förut. Tog den när jag fyllde år. Det var jobbigt att springa runt överallt med höga strumporna på...

och kort hår..



Följ min blogg med bloglovin


Snacka om att koka över

Min dag har varit förfärlig ända från början. Eftersom jag var helt slut igår så tänkte jag sen på kvällen "Yes! Dags att sova i 10 hela timmar!". Det blev inte så... Morsan väckte mig före jag hade hunnit sova 8 timmar. Hon gick in i mitt rum minst två gånger och gjorde en massa grejer och sedan när jag somnat om skrikit på syrran som om hennes liv hängde på det, precis utanför mitt rum. Man blir omedvetet stressad när folk skriker med sån intensitet att min puls till slut var jättesnabb.. Kunde inte sova längre. Det var grunden till allt, sen blev det inte mycket bättre heller, bara tillfälligt, när jag fick vara med Micke. Fick även straffläxa på japanskan för hela klassen förlorade någon slags lek. Varför ska jag få det när det var de andra som sa fel... :(

Jag är en vampyr, jag suger och spyr

Asså denhär dagen är hur jävla lång som helst. Hade japanska klockan 8 idag på IT-gymnasiet som är så långt bort på andra sidan stan som möjligt. Fick vakna vid 6 och verkligen stressa. Dessutom var mina kläder i sovrummet där folk fortfarande slöade sig så jag kunde inte gå och väcka, vilket betydde att jag fick gå runt i handduk i en evighet. Fett kallt. Fast lekionen är verkligen värd. Den enda lektionen där man lär sig en massa saker vid VARJE tillfälle.
Efteråt blev det rast i en och en halv timme, promenerade lite i skogen och satt och väntade på olika ställen. Hade ingen ro för att läsa. Och nu sitter jag på TV lektionen som har pågått sen dess och har gjort absolut INGENTING. Folk drar iväg medan jag är tvungen att sitta till "början av projektlektionen". Sånt slöseri. Hade lätt haft japanska hela dagen istället, eller sovit för den delen. Ögonen bränns och har mörka påsar under ögonen. Kan det bli bättre? tror knappast det. Ska sedan leverera två böcker till Sara som hon beställt så ska jag hem och ta en riktig powernap! Peace!

Hajimemashite!

Börjar på ny blogg här! Får se hur det går ;)


RSS 2.0