Daybreakers

Vampyrfantast som man är blir man alltid lika glad över nya vampyrfilmer och jag upptäckte precis en som är på väg! Den 22 Januari har Daybreakers premiär i Sverige och då blir jag lycklig! Filmen utspelas år 2019 när nästan alla har blivit vampyrer, och människan har blivit den viktigaste resursen på planeten. De fångar in alla människor och drar blod från dem och hoppas på att hitta någon ersättare före alla människor dött ut. Jag har faktiskt tänkt just på det ett par gånger, då skulle alla dö ut efter ett tag. Längtar redan!

Trailer finns här.


Om jag ändå hade råd

Nu när allt känns så grått, kallt och tungt så skulle det vara så himla underbart att åka bort till en såndär romantisk solig strand som man ser på sina vänners semesterbilder. Jag skulle verkligen behöva något nytt och positivt som skulle få allt att vända till något bättre nu när det är stressigt inför julen både arbete som måste bli klart i skolan och alla julklappar som man knappt kommer ha råd till! Ska på det sättet bli skönt när man är ett par år äldre och kanske har lite bättre ekonomi.

Dream on, säger jag bara :(


Längtar

Ja, jag vet inte vad jag längtar till. Antar att det jag väntar på är en positiv förändring, för just nu mår jag inge vidare. Glädjemätaren är låg och det verkar bara vara tid jag behöver för att få saker och ting vända till något bättre. Vänta på att julen tar över och skolans överflöd av uppgifter avtar en stund, att få komma hem efter julresan till norrland som jag kommer känna mig så ensam och uttråkad på, att få njuta av jullov på riktigt och kanske tillochmed fira nyår, men det litar jag inte helt på ännu. Att dansen börjar igen så man har något kul att se fram emot, praktik i 2 månader så man får ta en paus från vardagliga livet och göra något nytt, att ta studenten och på sätt och vis hamna i en ny värld. Hoppas jag är "frisk" tills dess. Och att jag är mer nöjd med mig själv :P

RSS 2.0