Söndag... igen?!

HERREGUD vad snabbt tiden går. Den bara flyger! Har precis slutat spela det nya spelet Dragon Age: Origins som är mycket bättre än vad namnet får det att verka som. Får en prins att bli kär i mig där vilket är nog höjdpunkten i hela spelet. På tal om det så har jag varit hos min drömprins Mikael Grip hela helgen. Tåget till honom är så dyrt att jag inte vet hur ofta jag kan åka till honom i framtiden, pengarna har bara glidit genom fingrarna den senaste tiden. Och att betala en biobiljett för 200 kr på torsdag kommer inte underlätta på den fronten. Sånt är livet när man pluggar antar jag... Men vad jag ville ha sagt är GUD vad jag hatar måndagar! God natt ;)


Taking the stage

Jag tänkte rekommendera en tv-serie jag märkte att mina kompisar tittade som heter Taking the stage. Det handlar om några ungdomar på en skola inriktad på underhållning som musik och dans. När jag såg dansbiten blev jag genast intresserad och började kolla. Det var riktigt kul! De lever liv som i långfilmer, jag skulle så gärna vilja gå danslinjen där, lätt! :D
Taking The Stage - MTV Shows

Söndagkväll

I morgon ska jag till skolan för första gången på typ 2-3 veckor.  Känns lite jobbigt. Har så mycket jag måste göra eftersom jag inte kunde göra något förra veckan. Projektarbetet känns värst för tillfället eftersom jag inte har några idéer i huvudet. Det har stått stilla jättelänge nu... Hoppas det löser sig.

Puh..

Ännu en marddröm. När tar de slut? Är jag verkligen så orolig? Ja... jag tror faktiskt det. Men i såfall.. är jag också så kontrollerande i verkligheten som i drömmarna? Hoppas inte det. Hade liksom bara ett krav.. :'(

Är fortfarande sjuk, men mina sovsvårigheter än nog jobbigast. Vet inte om det beror på om jag är fysiskt eller psykiskt sjuk haha ;P Man blir helt galen efter att ha varit på rummet i en vecka. Man blir väldigt ensam.
Halsen gjorde som mest ont i går, vet inte om jag har något att vänta mig idag, jag kanske blir sämre igen. Hoppas inte... Har missat så mycket i skolan nu. Men det jobbigaste är fortfarande det psykiska..

Svinis was here...

Nu verkar det som att jag har fått svininfluensan, för läkaren sa att Micke hade det. Känns lite konstigt. Är det här sjukdomen hela världen är skräckslagen för? Jag är inte ens helt säker på att jag har feber. Visst har jag en jobbig hosta, snuva, ont i huvet och trötthet och så... Men Jag kommer överleva det här. Det verkar inte ta lika hårt på mig som andra. Skönt att jag har några fördelar här i livet ;) Men jag saknar Micke, vi behövde verkligen lovet och nu saknar jag honom jättemycket. Har haft tråkigt i flera dagar... Inte kul. Hoppas vi blir friska snart.

RSS 2.0