Deltar i tävling igen!

Jag var så korkad jag kommenterade inte ens i bloggen att jag tävlade om örhängena så det blev inget av det! Aja nu ska jag tävla på Phoenixshirt.com och fokis.se utan att klanta till det. Om jag vinner önskar jag mig:

1
Jr Rocky T-shirt

2
Finding Nemo shirt

3
Ladies Batman by Junk Food

Alla i storlek M så de inte råkar bli för små!
Skulle verkligen behöva lite nytt så man får väl hoppas!


Två dagar efter snöstormen...

..så är det sol och jättevackert ute! Hur kan vädret skifta så mycket kan man undra? Jag önskar att jag hade något ärende ute eller någon att gå planlöst med utomhus, för jag känner värmen ända hit genom fönstret. Hade kanske joggat om jag inte hade så ont i ena fotleden. Vågar inte riktigt göra något nu eftersom jag inte vill att det ska bli värre. Undrar om det är tillräckligt varmt för att sitta och läsa på balkongen...

God kväll

Jag har inget eget liv så nu är jag istället nyfiken på var ni andra sysslar med denna fredagkväll? Hoppas ni har det roligare än mig (^_^)v

Min helg hittills

Ända sen igår har jag faktiskt haft det väldigt bra. Hade en jättebra sista dag på praktiken och jag fick full pott på alla betygsdelar. De är så snälla där, jag tänker verkligen besöka dem på min fritid! Här är allt jag fick av dem! Så klippte jag mig även och köpte nya sneakers och väska. Dyrt men väl behövt!Och idag har jag äntligen åkt med familjen och köpt min födelsedags säng som de lovade mig för 8 månader sedan, hihi. Behövde inte kompromissa fick precis det jag ville, och att inte möta något motstånd var faktiskt väldigt obehagligt, man fick som dåligt samvete. Men nu ska jag visa min uppskattning och vara på extra bra humör! Fixade även så jag kan spela tv-spel på min lilla tv. Jättemysigt.120cm bred och bäddmadrass som påminner om tempur. Jätteskön och mysig. Nya lena lakan också. Love it! <3Hoppas ni har en bra helg!

Min galna dag + deltar i en tävling!

Titta noga...
blä

Ja. Det här var min dag, fast flera gånger om. Före lunch hade vi så gott som inga kunder och vi tänkte att det skulle bli en skön dag. Sen vid lunchtid så sprängs alla in samtidigt och man blir som överväldigad. Hur kan ALLA människor tajma in det på ett sånt galet sätt? Jag diskade alltså hela dagen efter det utan rast. Fick jätteont i både rygg och fötter. Haha. Men fick beröm sen så det var väl bra!

Nu när jag fått sätta mig ner ska jag även delta i en tävling på ObsessiveCuteness som finns här. Jag har ju förlorat så många örhängen på sistone så jag behöver verkligen få nånting nytt, och dom här var ju söta! Hoppas!Imorgon är det fredag. Taggade?

Me likey

Påsklovet är slut och jag har varit med Mikael hela helgen, så jag är nöjd. Det som gillas just nu: Gyaru mode. De har alla så vackert, ljust hår. Jag tänker spara ut långt hår så det kan efterliknas.

Gyaru

 

Galna ögon hon har på sista bilden haha. Tänk vad cirkellinser och lösögonfransar kan göra. Vill testa nån gång bara för skojs skull!


RSS 2.0