Deltar i en tävling med en dator som pris

Det är tävling igen på Fokis blogg, och nu är priset en bärbar dator samt ett mobild bredband hos Telia.
Man ska svara på en fråga som lyder såhär: Hur många surfzoner har Telia?

Svaret är att Telia har 3300 surfzoner i Sverige, och i sammarbete med deras partners utomlands kan man koppla upp sig på över 25 000 platser i hela världen.

Motivationen till varför just JAG ska vinna lyder såhär:

När jag är hemma brukar jag alltid sitta vid en dator, men jag börjar resa runt mer och mer så jag får inte lika mycket tid för mig själv längre. Jag pluggar japanska tre dagar i veckan och då har jag långa håltimmar som jag måste sysselsätta mig under, vilket har börjat bli svårt efter två år av sådana håltimmen.
Nu det senaste året har jag även åkt till pojkvännen varje helg och lov, och han bor flera mil bort från mig. Vi tycker om att sitta och spela tillsammans när jag är där men jag kan inte sitta i samma rum som honom när vi ska sitta vid datorerna. Han har även föreslagit att jag borde skaffa mig en bärbar dator att kunna ta med mig. Det hade varit perfekt. Det bärbara internet hade även passat utmärkt till, eftersom jag ofta sitter på tåg och i skolkorridorer.

Det är min motivation!

Snälla?

Trots att jag aldrig vunnit en tävling förlorar jag aldrig hoppet. Nu deltar jag i en tävling på http://fokis.se och http://www.melba.se. Om jag vinner önskar jag mig en vit Enjoy sweater (df1097). Snälla låt mig vinna?


Puh

Jag har gjort rätt så bra ifrån mig idag tycker jag. Är helt slut efter första praktikdagen och roligt nog var det bara halvdag för mig idag. Om ett par veckor kommer jag vara där dubbelt så länge. Dessutom var det tydligen inte mycket kunder idag men jag tyckte ett tag att det kändes riktigt stressigt! :S Jag kan i alla fall göra nytta där och det är bra. Kommer bli riktigt vältränad under dessa veckor haha!

Sen åkte jag till IT-gymnasiet för att gå på lektion, som tydligen flyttats fram eftersom folk var på praktik och de som var kvar ville gå tidigare. Men jag kom inte dit i onödan för jag var ändå tvungen att ta emot ett brev från läraren som jag skulle skicka vidare till Japanska ambassaden och nu är det skickat. Hoppas det kommer fram, man vet ju aldrig med dagens brevbärare... :P


Funderingar

Här sitter man och undrar varför studievägledaren aldrig är närvarande i skolan. Måste få mitt betyg utskrivet så jag kan skicka med det till Japanska ambassaden. Man vill ju inte missa sin sista möjliga chans som jag redan trodde var sumpad för länge sen.

Jag vet inte vad jag ska hitta på efter gymnasiet. Man vill ju plugga vidare i något man tycker om, som japanska eller dans, men vilken framtid finns i det? :/ Och vilken av dem skulle man välja i så fall. Tål att tänkas på. Nästa vecka är det praktik i alla fall och det är jag nervös inför. 8 hela veckor ska man ju gå. Hoppas det går bra och att jag gör klart alla skoluppgifter tills dess!!


RSS 2.0