Lördag kväll

Idag var det Earth Hour. Jag spenderade den legandes i sängen för mig själv med några ljus tända, reflekterandes över livet. En timme gick faktiskt rätt så fort. Vad gjorde du under earth hour?

För övrigt har jag försökt hålla mig sysselsatt med olika saker, beställa studentklänning och sådant. Det har gått bättre än väntat, så man ska väl inte klaga. Av någon anledning blir allt värre på kvällen och jag mår inge bra just nu. Känns som att jag håller på att bli sjuk. Man vill ju helst inte vara sjuk under posklovet sen så jag hoppas i så fall att det är en kort sjukdom! Syrran har lidit av feber de senaste dagarna så man vet aldrig!

Det här kommer bli en låång helg...

Jag har verkligen försökt förbereda mig inför helgen nu eftersom Micke är upptagen och jag bara kommer dra mig hemma, men tydligen är det inte möjligt att göra något sådant. Jag har REDAN så himla tråkigt. Att inte ha fått ett enda livstecken från sin älskade tär på en lite. Har sovit i flera timmar, vardagsrummet är upptaget och det finns inga sociala människor på nätet.
Jag gick till biblan i centrum för att låna fjärde True Blood boken. Tyvärr var alla de böckerna utlånade, men istället tåg jag Dean Koontz senaste verk, Vansinne, vilket jag förmodligen kommer själv drivas till nu under den långa ensamtiden som stirrar mig i ansiktet. De ensamma praktikdagarna efter har jag inte ens börjat tänka på än.Monday

Jag hade en bra dag idag. Jag var glad nästan hela dagen, men jag blir alltid lite ledsen vid slutet av dagen. Det får mig att tänka... Vad är det som gör mig glad, och varför blir jag ledsen sen?

Långhelgen är slut

Usch. Min brända arm kliar. Jobbigt att gå till praktiken när man har som en stor röd fläck på armen :P Det har slutat göra lika ont iaf. Och tack Ullis som läser min blogg! Haha ;) Vad glad jag blir. Jag läser din blogg också!

Man kan ju inte göra något under dagarna man har praktik så automatiskt skyller man på det för att man inte kan träffa dem man vill. De är ju så snälla där men att jag får träffa Micke mycket mindre än vad jag vill suger alltså. Vi har gjort en massa grejer på stan den här helgen men ändå blir jag inte liksom mätt på hans sällskap. Jag svälter fortfarande :S Varför?!?! Det är jobbigt. Veckan börjar på en tisdag denna gången iaf så det kommer inte ta lika lång tid tills det blir helg igen. Jag kämpar.

Tankar

Egentligen borde jag göra mig klar för att dra iväg till praktiken, men det är något som stör mig. Det stör mig alltid och trots att jag tänker på det helatiden kommer jag inte på en lösning och hur jag ska göra. Varför ska det vara så svårt? Varför var det tvunget att bli så här ens? Vilken sjuk värld vi lever i. Jag vet att jag kan skriva vad jag vill här utan problem för ingen kommer läsa detta ändå. :P

Usch.

Jag bestämde mig för att stanna hemma från praktiken idag. Det var jättesvårt att bestämma sig för det finns inget självklart svar om jag "förtjänar" att stanna hemma eller inte. Man kan väl må dåligt utan att ha feber och hosta?
Jag vet inte vad jag har emot praktik i sig. Jag tror det bara är pga att man inte har något privatliv under veckorna. Micke bor för långt bort för att man ska kunna ta sig ett snabb-besök eller träffas på stan eller nåt, vi slutar för sent och det är för dyrt med tåg. Kul liv? :P Ingen annan jag kan träffa heller.
Visst kommer arbetslivet senare också ta mycket energi, men jag ska fan ha möjlighet till att träffa de jag älskar sen! Såhär tänker jag inte leva!

Ett ärende har jag idag iaf, ta blodprov. Jag skulle ha gjort det i höstas men jag hade ingen aning alls. Hihi.

RSS 2.0