gääsp

Jag har varit riktigt seg idag, kanske från all träning igår. Men man undrar ju hur jag kommer hantera ett jobb nu när jag väl får det, när jag är helt slut som arbetssökande, haha!

Ikväll blir det balett med direkt övergång till avancerad street. Inte idealiskt för mig må jag säga - som är ny i streetvärlden - men jag ska göra mitt bästa.

Några tips på hur man blir pigg?Om man ändå vore så här söt när man är utslagen.


The Book of Love

Är inte så vidare haj på hur man får in ett youtube klipp på sitt inlägg längre, den hemsidan blir ju sämre hela tiden. Det var bättre förr!!

Hursomhelst, jag länkar till låten så den som vill kan lyssna på den. 

Peter Gabriel - The Book of Love

En av de finaste låtarna som finns! 

I love it when you read to me

Det gick väldigt segt på dansklasserna idag. Man var liksom stel och utmattad från gårdagen, man orkade inte göra något ordentligt. Men sen..! På jazzen, den roligaste klassen jag har haft med Evelyn hittills. Kombinationen över golvet var inte för svårt, precis lagom så jag kan satsa på att göra bra istället för att bara se till att jag går åt rätt håll. Stilen var också najs, mycket mjuka rörelser och höfter, inte bara snabb teknik.

Men det blev bara bättre, hennes nya koreografi är den finaste jag har fått göra. Jag ska öva på den hemma bara för att jag älskar den så mycket! Den ska in i muskler och själ!

Lägger upp låten senare, nu ska sovas! God natt!


all nuts for you

Gick helt bra med rehab! Sitter nu och tar det lugnt innan jag ska dra iväg till dansen, blir tre timmar av hård träning och städning efteråt för att komplettera. Innan det ska jag se till att äta ett stort mål mat för att få energi, helst med ägg vid sidan!

aw1


 Något som jag aldrig trodde att jag skulle göra är att äta nötter.. och tycka att det är gott! Det är helt ok faktiskt, så pass ok att jag vill köpa mer. Har alltid trott att jag varit allergisk. Ser man på vad man kan ha fel, i 20 år!

nuts


Mulna Måndag

Idag har varit lite av en seg dag, det är sådär mulet ute så man har mest lust att stanna inne och kolla på film. Men nu ska jag smita ut och köra rehab hos sjukgymnasten för att få starka ben/knän! Sen blir det snabbt hem för att förbereda sig inför dansträningen.

RSS 2.0